All Stars & Zonen

Wie is wie in nieuw seizoen All Stars?

17 september 2020 11:08 | tv-serie | Door Televizier

© DINAND VAN DER WAL FOTOGRAFIE / Dinand.vanderwal@planet.nl
All stars begon in 1997 met een film over een groep voetballende vrienden, met onder anderen Kasper van Kooten, Thomas Acda en Danny de Munk. All stars & zonen is een vervolg op die film. De oude cast is terug, maar er zijn ook nieuwe spelers bij.

Een voorstelrondje:

Munir (Sabri Saddik)

De zoon van Aisha (Soundos El Ahmadi). Hij heeft een groothandel in groenten én heft een relatie met Joan, de dochter van Willem (Thomas Acda). Saddik speelde in Mocro Maffia en Vechtershart

Jeffrey (Tom van Kalmthout)

Werkt bij de plantsoenendienst. Hij is het vriendje van Shannon, de andere dochter van Willem. Van Kalmthout is bekend van het satirische Rundfunk.

Desiré (Samuel Vekeman)

Komt uit Congo. Hij woont in een gastgezin bij Bram (Danny de Munk) en is aan het inburgeren. Vekeman is zelf ook geboren in Congo en maakt als Sam Renascent elektropop. 

Rikkie (Alex Hendrickx)

De zoon van Mark (Peter Paul Muller) en Roos (Isa Hoes). Hij is een succesvol fotograaf. Hendrickx speelde in de KRO-NCRV-serie Petticoat.

Peter Jr (Yannick van de Velde)

De zoon van Peter (Kasper van Kooten) is internetspecialist. Van de Velde is de zoon van All stars-maker Jean van de Velde.

Nero (Joes Brauers)

De veel jongere halfbroer van Hero (In All stars gespeeld door Antonie Kamerling). Diens afwezigheid speelt wel een rol in de serie. Brauers speelde de hoofdrol in de musical Kruimeltje.

All Stars & zonen zie je vanaf zondag 20 september om 21:55 op NPO 3 bij BNNVARA

Zie hier de trailer van All Stars & Zonen.

 Tekst: Tijgerbloed teksten

Meer over