Alternatief einde voor tv-serie Breaking Bad

18 november 2013 12:04 | tv-serie | Door Televizier

Hoofdrolspeler Bryan Cranston heeft in het diepste geheim meegewerkt aan een alternatief einde van de populaire tv-serie.

In een scene schrikt de acteur wakker als Hal, het personage dat hij jarenlang speelde in de comedyserie Malcolm in the Middle. Wat blijkt: Breaking Bad blijkt helemaal gedroomd.

Malcolm in the Middle

Bryan Cranston speelde van 2000 tot 2006 in de veelbekeken sitcom Malcolm in the Middle. Hij speelde daarin de suffe vader van een geniale jongen met een IQ van 165 genaamd Malcolm.

Knipoog

Het alternatieve ' einde' van Breaking Bad is een vette knipoog naar de miljoenen fans en tv-critici die riepen dat de serie een fantastische finale had gekregen. Het nieuwe filmpje wordt waarschijnlijk toegevoegd als extraatje bij de dvd-box van Breaking Bad die binnenkort verschijnt.

Bryan Cranston

Acteur Bryan Cranston is wel vaker een man met humor. Zo liep hij eerder dit jaar rond op de strip- en tv-beurs Comic-Con terwijl hij een masker droeg van zijn bekendste personage Walter White. Fans die zich enthousiast met hem lieten fotograferen realiseerden zich pas later dat het toch echt de acteur zelf was. Bryan onthulde zijn ware identiteit toen hij zijn masker afdeed tijdens een paneldiscussie over de show.

Meer over