Op Veronica

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder gaan strijd met elkaar aan in nieuw programma

20 juli 2022 09:38 | tv-serie | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Wesley Sneijder en Andy van der Meijde gaan het over een hele andere boeg gooien. Waar ze jaren geleden zelf nog als professional op het veld stonden, gaan ze het nu eens van de andere kant meemaken.

In een nieuw programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse op Veronica gaan oud-topvoetballers Andy van der Meijde en Wesley Sneijder de strijd met elkaar aan. Zij maken tijdelijk de transfer naar de kelderklasse en nemen ieder een elftal amateurvoetballers uit de onderste regionen onder hun hoede; om het in een aantal maanden te begeleiden naar die ene allesbepalende wedstrijd.

Finaleduel

De echte doorbraak is uitgebleven maar toch staan groepen met mannen elk weekend op het veld om een potje voetbal te spelen. En dan staan Andy van der Meijde en Wesley Sneijder voor hun neus, die de amateurvoetballers klaar gaan stomen voor een finaleduel. Beiden heren moeten flink aan het werk om straks goed voor de dag te komen. Dat doen ze op geheel eigen wijze. 

We gaan Andy niet alleen zien in dit programma, maar hij is ook vanaf 26 augustus terug met zijn eigen realityserie Andy en Melisa op SBS6.

Vanaf maandag 29 augustus is het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse wekelijks om 21:30 uur te zien op Veronica.

Meer over