Angela Schijf in de nieuwe RTL-serie Meisje van Plezier

11 mei 2016 10:12 | tv-serie | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Er komt weer een nieuwe serie uit de koker van Videoland en RTL. Angela Schijf gaat in de dramaserie Meisje van plezier een rol vertolken. De regie is in handen van Will Koopman.

Meisje van plezier is een idee van Halina Reijn. Vanaf 2017 is de serie te zien is op Videoland. Wanneer Angela Schijf te bewonderen is op RTL 4 is nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk waar de serie over gaat. 

Succesvol actrice

Actrice Angela Schijf is al tien jaar te zien als rechercheur Eva van Dongen in het immer succesvolle Flikken Maastricht. Als presentatrice kent ze minder succes. Als je me echt zou kennen, de volwassenvariant van Over de streep, scoorde ondermaats.

Regisseur

Will Koopman regisseerde eerder de succesvolle series Vrouwenvleugel, Gooische Vrouwen, Divorce en de Familie Kruys, die momenteel wordt uitgezonden op RTL 4. Ook stond ze aan het roer van de beide Gooische Vrouwen-films en Terug naar de kust.

Videoland en RTL maakten eerder de dramaserie Zwarte Tulp. Het tweede seizoen is vrijdag online gegaan op Videoland en vanaf dit najaar te zien bij RTL 4.

Meer over