Anna Drijver speelt politieagente in Vlaamse serie Undercover

28 februari 2017 16:43 | tv-serie | Door Televizier

© Elmer van der Marel

Anna Drijver speelt de hoofdrol in de nieuwe politieserie Undercover. Vanaf volgend jaar is de reeks te zien op de Vlaamse publieke omroep.

De Vlaamse tv-presentator Tom Waes is de tegenspeler van de actrice. In Undercover spelen Drijver en Waes twee politieagenten die undercover gaan in het drugsmilieu. De serie is gebaseerd op waargebeurde feiten en wordt deze zomer opgenomen.

Razend spannend verhaal

Tom Waes is onder andere bekend van Belgische programma’s als Tomtesterom en Reizen Waes. Hij maakte de naam van zijn tegenspeelster bekend in een talkshow op Eén. Waes hoefde niet lang na te denken toen hij gevraagd werd voor de rol. “Acteren is een grote liefde voor mij waarvoor ik de afgelopen jaren weinig tijd heb gehad door mijn andere programma’s. Deze reeks vertelt een razend spannend verhaal, maar bevat ook humor en de personages zitten onwaarschijnlijk goed in elkaar.” Volgens de woordvoerster van Drijver sluit de actrice zich daar volledig bij aan.

Zwarte tulp

Of Anna Drijver bekend is in Belgie is niet bekend, maar in Nederland is ze een van de grootste actrices. We kennen Drijver van haar rol in de dramafilm Komt een vrouw bij de dokter en de afgelopen jaren was de actrice te zien in de televisieserie Zwarte Tulp, waarin ook haar man Benja Bruijning speelde.

Meer over