Anthony Hopkins: "Breaking Bad en Bryan Cranston zijn briljant"

15 oktober 2013 10:05 | tv-serie | Door Televizier

Acteur Bryan Cranston heeft al heel wat fanmail ontvangen voor zijn rol in Breaking Bad, maar afgelopen week kreeg Cranston wel een heel bijzondere e-mail.

Niemand minder dan Oscar-winnaar Anthony Hopkins (foto) liet aan Bryan Cranston weten compleet verslaafd te zijn aan Breaking Bad. Met name het acteerwerk van Cranston viel erg in de smaak bij Hopkins.

Breaking Bad marathon

Anthony schrijft in een e-mail aan Bryan Cranston dat hij een Breaking Bad marathon heeft gehouden, in twee weken keek hij seizoen één tot en met vijf. "Het is het beste wat ik ooit heb gezien. Ik heb gewoon nog nooit zoiets gezien. Briljant!", schrijft Hopkins in de e-mail die in handen is van The Hollywood Reporter.

"Het begon als een zwarte komedie en daalde af in een labyrinth van bloed, vernietiging en hel. Het was als een fantastische Shakespeariaanse of Griekse tragedie", besluit Hopkins zijn betoog.

Walter White

Hoewel Anthony de gehele serie dus geweldig vond, geeft hij met name Bryan Cranston zijn complimenten: "Hoe jij Walter White neerzet, is het beste acteerwerk dat ik ooit heb gezien. Het is verbluffend."

Helaas moet Anthony nu flink gaan afkicken van zijn verslaving, Breaking Bad kwam op 29 september ten einde. Nederlandse fans die nog niet de hele serie hebben gedownload kunnen nog wat langer genieten. De VPRO zendt het laatste seizoen van Breaking Bad pas in 2014 uit.

Meer over