Bingewatchen met nieuw seizoen Orange is the New Black

9 februari 2017 14:14 | tv-serie | Door Televizier

© Netflix

Blok 9 juni in je agenda om de hele dag te bingewatchen. Dan begint het vijfde seizoen van Netflix serie Orange is the new black. 

De koek is nog lang niet op voor de serie over een vrouwengevangenis in Amerika. Vorig jaar al is OITNB verlengd met drie seizoenen. Actrices Taylor Schilling (Piper), Laura Prepon (Alex), Uzo Aduba (Crazy Eyes) en Kate Mulgrew (Red) keren terug op 9 juni in het vijfde seizoen.

Intense dagen

Het vierde seizoen eindigde met een zenuwslopende cliffhanger. Gevangene Dayanara hield een bewaker onder schot. Gaat ze in de nieuwe serie schieten of niet? Het vijfde seizoen gaat over drie intense dagen in de gevangenis. Ook is het vrij zeker dat actrice Lori Petty (Lolly) terugkeert. In het laatste seizoen werd ze weggesleept naar een psychiatrische inrichting. 

Piper en Big Boo

Eind januari viel Orange is the new black nog in de prijzen. De serie won een SAG Award voor ‘Beste ensemble in een komedieserie’. De hele cast was aanwezig en na afloop paradeerden Taylor Schilling en Lea DeLaria (Big Boo) met hun prijs.

 

Orange is the new black is vanaf 9 juni te zien op Netflix

Meer over