Bloodline krijgt derde seizoen op Netflix

26 juli 2016 14:52 | tv-serie | Door Televizier

© Saeed Adyani/Netflix

Netflix zendt vanaf 2017 een derde seizoen uit van de thriller Bloodline. De serie draait om de succesvolle familie Rayburn, die in de Florida Keys verschillende zaken runnen. Onder andere Kyle Chandler zijn te zien in Bloodline. 

In de Netflix-serie keert Danny Rayburn terug naar zijn familie tijdens een familiereünie. Danny is in tegenstelling tot zijn ouders, broers en zus niet succesvol en op het verkeerde pad beland. Zijn terugkeer zorgt ervoor dat de duistere geheimen van de familie aan het licht komen.

Nominaties

Bloodline wordt geproduceerd door Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler. De eerste twee seizoenen van de serie werden overwegend positief ontvangen en de makers konden rekenen op onder andere een Emmy- en Golden Globe-nominatie. 

Tien afleveringen

Het derde seizoen van Bloodline zal bestaan uit tien afleveringen en alle hoofdrolspelers zullen terugkeren. De derde reeks gaat in 2017 van start, maar de exacte datum waarop het seizoen begint, is nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van Bloodline staan al op Netflix. 

Meer over