Bluf Spin-off All-in Kitchen vanaf najaar 2016 bij RTL 5 en Videoland

6 juli 2016 17:00 | tv-serie | Door Televizier

RTL-serie Bluf krijgt een spin-off. Vanaf het najaar van 2016 zendt RTL 5 wekelijks de serie All-in Kitchen uit. De tiendelige serie, met onder andere Géza Weisz, Javier Guzman en Teun Kuilboer, zal ook bij Videoland te zien zijn.

In All-in Kitchen gaan vrienden Tjé (Géza Weisz) en Hein (Javier Guzman) op zoek naar een nieuw doel, appartement en vrouw. Hein’s broer Philip (Achmed Akkabi in Bluf) is inmiddels professioneel pokerspeler in Amerika geworden en het duo moet nu hun eigen boontjes doppen.

Restaurant

Zakenman Bert (Kees Boot) komt in actie en vraagt het tweetal het restaurant van vastgoedmagneet Marcel (Dirk Zeelenberg) te redden. Marcel hoopt eigenlijk dat ‘Alwin’s Kitchen’ flopt om het zo voor een prikkie in handen te krijgen.

Pokeren om de rekening

De eigenwijze werkwijze van Tjé en Hein zorgt direct voor problemen, waardoor ze de hulp inschakelen van pokervriend Julian (Teun Kuilboer). De vrienden bedenken een geniaal idee: de bezoekers van het restaurant mogen ha het eten pokeren om de rekening. Het is de start van de ‘All-in Kitchen’.

Meer over