BNN geeft pikante girlband ADAM eigen realitysoap

14 Juli 2014 16:33 | tv-serie | Door Televizier

BNN brengt komend seizoen een nieuwe realitysoap rond de Nederlandse girlband ADAM, bekend van hun hit Go To Go en een wel heel bijzondere videoclip.

De meiden van ADAM besloten voor de videoclip van Go To Go stuk voor stuk een orgasme te simuleren. Dit sloeg in als een bom, al snel ging de clip 'viral' op internet en inmiddels is de video al meer dan 12 miljoen keer bekeken.

"ADAM heeft ballen"

ADAM schuwt controverse overigens absoluut niet. De meidengroep nam het met hun debuutsingle Hit Me Again al op voor homorechten in Rusland. Reden genoeg voor BNN om een eigen real life soap te maken over de meidengroep met ballen. In ADAM worden de bandleden Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping op de voet gevolgd tijdens hun pijlsnelle opmars naar succes. Naast hard werk blijkt er ook veel tijd voor lol te zijn.

Starmaker

Gevolgd worden door een cameraploeg moet tenminste één van de ADAM-leden bekend voorkomen. Anna Speller deed in 2000 mee met Starmaker, een kruising tussen een talentenjacht en Big Brother waaruit uiteindelijk jongerenband K-otic ontstond, met onder meer Sita Vermeulen..

ADAM is komend najaar te zien bij BNN op NPO 3. 

Meer over