BNN-serie Smeris krijgt derde seizoen

28 mei 2015 13:34 | tv-serie | Door Televizier

© Anouck Wolf - BNN

BNN bestelt een derde seizoen van Smeris. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven mogen verder met de populaire politieserie.

BNN kondigde donderdag een derde seizoen van Smeris aan, nog voor de finale van het tweede seizoen. "BNN en NPO3 zijn zeer tevreden over de resultaten van de spannende politieserie," laat de omroep weten. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven mogen dus verder met nieuwe verhaallijnen.

Seizoen 3

"We hoopten er op en hielden er al stiekem rekening mee, dus de hersenen dampen al van de ideeën," vertellen de acteurs. "Zoals de Engelsen dat zo mooi weten te zeggen: ‘Dit wordt een seizoen dat zijn weerga niet kent’. Maar dan in het Engels natuurlijk. We zullen de kijkers niet teleurstellen. In tegendeel: oh oh oh!"

Smeris

In seizoen 3 van Smeris krijgen Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem (Dennis van de Ven) te maken met de oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en terroristen. BNN voert de spanning op: "Hoe ver zijn Theo en Willem bereid te gaan om de misdaad tot een halt te roepen? En wat is de prijs die ze daarvoor betalen?"

Lees ook:
Smeris verkocht aan Verenigde Staten en 14 andere landen

Meer over