Breaking Bad-finale wordt extra lang en helemaal te gek

20 september 2013 14:15 | tv-serie | Door Televizier

De laatste twee afleveringen van Breaking Bad worden extra lang en worden volgens hoofdrolspeler Aaron Paul "een gestoorde puinhoop".

De Amerikaanse tv-zender AMC doet er alles aan om hun kijkcijferkanon Breaking Bad nog zo lang mogelijk bij zich houden. Eerst werd het laatste seizoen al in tweeën geknipt en nu is besloten om de laatste twee afleveringen extra lang te maken.

Peter Gould

Schrijver en producent van de show Peter Gould maakte op zijn Twitter-pagina bekend dat de twee laatste afleveringen elk 75 minuten duren, inclusief reclame:

Aaron Paul

Daarnaast deed hoofdrolspeler Aaron Paul (Jesse Pinkman) een boekje open over wat we kunnen verwachten van deze lange afleveringen. In het programma Jimmy Kimmel Live! zei de acteur: "De laatste twee afleveringen worden een nog grotere puinhoop. Er komt een moment dat het zó gestoord wordt. Ik kan niet wachten totdat mensen zien hoe het allemaal afloopt."

Ook vertelde Paul in de show dat mensen continu aan hem vragen hoe de show gaat aflopen. Zo nu en dan geeft hij toe aan hun smeekbedes en bluft hij het einde bij elkaar. "En dan beginnen ze tegen me te schreeuwen: 'Hoe durf je!' 'Vertel het me niet!'"

Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel gaf zijn show vervolgens nog een Nederlands tintje met de bijzondere parodie Baking Bad. Bekijk hem hieronder:

Meer over