Britney Spears scoort gastrol in Jane The Virgin

Britney Spears gaat weer een poging wagen als actrice. Na de neergesabelde film Crossroads heeft ze nu een gastrolletje te pakken in Jane The Virgin.

Britney Spears maakt binnenkort haar opwachting in de serie Jane The Virgin. Dat maakte de Work Bitch-zangeres zelf bekend op Twitter:


Britney pakt met deze klus haar acteercarrieère weer op. Die begon in 2002 met de romantische komedie Crossroads, die jammerlijk flopte en uiterst slechte recensies kreeg. Later speelde de zangeres nog kleine rolletjes in de sitcoms Will & Grace en How I Met Your Mother en schitterde ze als zichzelf in Austin Powers 3 en Glee.

Gastrol

In Jane The Virgin krijgt Britney geen vaste rol: het gaat om een gastrol in aflevering 5 van het tweede seizoen, meldde producent Jenni Snyder Urman. Dat seizoen is vanaf 12 oktober te zien op de Amerikaanse zender The CW.

NET 5

In Nederland was Jane The Virgin te zien bij NET 5, maar middenin het eerste seizoen stopte de zender er plotseling mee wegens tegenvallende kijkcijfers. Of en wanneer de serie terugkomt op de Nederlandse buis, is nog niet bekend. In de september-programmering van NET 5 is Jane The Virgin niet te vinden.

Lees ook:
NET 5 schrapt Jane The Virgin per direct

Meer over:

Reageren