Bruiloft Bing en Nina is GTST's zomercliffhanger 2016

26 mei 2016 15:43 | tv-serie | Door Televizier

© Otto van den Toorn - RTL

Een bruiloft in GTST, dat gaat eigenlijk nooit goed. De Meerdijk-app onthult dat Bing en Nina hun huwelijk hebben gepland op vrijdag 1 juli. Precies tijdens de laatste aflevering van dit GTST-seizoen.

En dus belooft de bruiloft retespannend te worden, want de zomercliffhangers van GTST staan altijd stijf van de intriges. Moeten we rekenen op net zo'n horrorhuwelijk als tijdens de cliff van 2011, toen Nina met Noud ging trouwen?

Noud en Sacha

Nina, inmiddels gescheiden van Noud, is al een poosje verloofd met Bing. Haar ex Noud was na een reis door Scandinavië helemaal over Nina heen en vroeg bij zijn terugkomst in Meerdijk direct Sacha ten huwelijk, in het bijzijn van Nina nog wel. De Sanders-telg was not amused en de overrompelde Sacha had haar twijfels, maar uiteindelijk zei ze 'ja'.

Trouwjurk

Inmiddels zijn Nina en Sacha weer dikke vriendinnen en hebben ze dus allebei een huwelijk in het verschiet. Vooral Nina is al druk met de voorbereidingen en wordt daarin bijgestaan door Sacha. In de Meerdijk-app is deze week te zien hoe Nina Sacha de jurken showt waaruit ze kan kiezen. Sacha vond een van de creaties zo mooi dat Nina erop stond dat ze hem eens paste.

Afbeelding

Dubbelbruiloft?

Maar zal Sacha de jurk ooit nodig hebben? Het lijkt erop dat de oude liefde tussen Nina en Noud binnenkort weer oplaait. In de komende afleveringen maken Bing, Nina, Noud en Sacha met z'n vieren een reisje naar Thailand. En daar zijn Nina en Noud iets te veel op elkaar gefocust... Zou de vlam in de pan slaan en zouden beide huwelijken hierdoor in gevaar komen?

 

Lees ook:
De 6 meest spraakmakende cliffhangers uit de GTST-geschiedenis

 

Meer over