Bryan Cranston ziet gastrol in Better Call Saul wel zitten

29 juni 2016 13:38 | tv-serie | Door Televizier

© Lewis Jacobs/AMC

Acteur Bryan Cranston, bekend als scheikundedocent en drugsdealer Walter White in Breaking Bad, staat open voor een eventuele gastrol in Better Call Saul, de spin-off van de hitserie. Dat vertelde Cranson in The Rich Eisen Show

De acteur speelde vijf seizoenen het personage van Walter White in Breaking Bad, maar Cranston mist de serie verrasssend genoeg niet. "Dat komt door Vince Gilligan, de maker van de serie. Hij heeft een perfect begin, midden en slot gecreëerd. Het voelde niet alsof we het verhaal niet hebben kunnen afronden." 

Spin-off

Better Call Saul speelt zich ongeveer tien jaar voor de gebeurtenissen in Breaking Bad af. De serie vertelt het verhaal van criminele advocaat James McGill (Rob Odenkirk), beter bekend als Saul. Deze advocaat speelde ook in Breaking Bad. 

Gastrol

Cranston zegt fan te zijn van Better Call Saul en mocht regisseur Gilligan hem bellen voor een gastrol, dan is het antwoord duidelijk. "Als ze me zouden bellen, zou ik ja zeggen voordat hij uitgesproken is. Ik zou het meteen doen, omdat ik weet hoe voorzichtig ze omgaan met de personages en verhalen. Ze zullen me nooit zomaar bij de cast zetten, het zou iets creatiefs toevoegen." 

Regisseren

De acteur, die voor zijn rol in Breaking Bad het personage van Hal speelde in Malcolm in the Middle,  had al eens de kans om betrokken te zijn bij Better Call Saul. "Ik had de kans om een aflevering te regisseren, maar ik ben fan van de serie. Om te regisseren, moet je bepaalde verhaallijnen vooraf weten en die wil ik helemaal niet weten. Het zou de serie voor mij als fan een beetje verpesten."  

Meer over