Bureau Raampoort krijgt vervolg in 2015

19 december 2014 15:56 | tv-serie | Door Televizier

© SBS

De miniserie Bureau Raampoort is zo goed bekeken, dat SBS heeft besloten om een heel seizoen van de politieserie te maken.

SBS 6 gaat met Bureau Raampoort de concurrentie aan met de succesvolle Avrotros-politieserie Flikken Maastricht. De commerciƫle zender heeft de reeks met minimaal een seizoen verlengd.

SBS

SBS heeft deze keuze gemaakt na het zien van de kijkcijfers. De eerste aflevering van Bureau Raampoort werd door maar liefst 1,2 miljoen mensen bekeken, 959.000 mensen keken naar de tweede uitzending. Dit is een goede score, aangezien Ajax op dat moment de allesbeslissende Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia speelde.

Bureau Raampoort

Thomas Acda, hoofdrolspeler in de serie is dolblij met de beslissing van SBS. "Ik ben heel trots dat ik met het team van Bureau Raampoort een heel seizoen mag gaan maken. Samen met mijn goede vriend Simon de Waal en Tim Haars gaan we er alles aan doen om de kijker mee te nemen in een spannende verhalenreeks met Amsterdam als decor. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bureau Raampoort een prachtige serie gaat worden."

Thomas Acda heeft in ieder geval voldoende tijd voor de opnames, hij is namelijk gestopt als teamcaptain bij Dit Was Het Nieuws.

Meer over