Cast Flikken Rotterdam voortijdig uitgelekt

24 september 2015 16:27 | tv-serie | Door Televizier

© Twitter.com/@marciamoesto

De cast van de nieuwe misdaadserie Flikken Rotterdam is bekend. Onder anderen Cees Geel, Huub Stapel en Mark van der Eeuwen spelen hoofdrollen.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de nieuwe cast pas na het weekend officieel zou worden gepresenteerd. AVROTROS had zelfs al publiciteitsfoto's laten maken en daar ging het mis.

Fotoshoot Flikken Rotterdam

Tijdens de fotoshoot afgelopen woensdag werden de acteurs door een oplettende Twitteraar toevallig gespot, vastgelegd en gedeeld. Op het kiekje is duidelijk te zien dat er voor onder meer Mark van Eeuwen, Cees Geel, Huub Stapel en Vivienne van den Assem vaste rollen lijken weggelegd.

Rotterdam ruiger dan Maastricht

AVROTROS bevestigt dat op de foto inderdaad castleden uit Flikken Rotterdam te zien zijn, maar wil de identiteit van de acteurs niet bevestigen. De omroep is van plan verdere nieuwtjes over de serie tot de officiële presentatie op maandag te bewaren. Wel is al duidelijk dat Flikken Rotterdam de sfeer en persoonlijkheid van de Maasstad zal uitademen. Waar Maastricht bekend staat om haar bourgondische gemoedelijkheid gaat het er in Rotterdam een stuk ruiger aan toe.

De opnames van de politieserie gaan aankomende zondag van start.

Meer over