Cast Fuller House laat hoop op Olsen twins varen

17 Augustus 2016 09:41 | tv-serie | Door Televizier

De acteurs van Fuller House, de spin-off van jaren negentig serie Full House, verwachten niet dat Mary-Kate en Ashley Olsen te porren zijn voor een terugkeer als Michelle Tanner. Het tweetal is te druk.

Van 1987 tot 1995 deelde de beroemde tweeling de rol van jongste dochter Michelle. Aan Entertainment Tonight vertelde Jodie Sweetin, die oudere zus Stephanie Tanner speelt, dat de makers de hoop op de Olsens hebben opgegeven.

Alles geprobeerd

"We hebben alles geprobeerd", aldus Sweetin. "Ik geloof dat we het een beetje opgegeven hebben." Voor aanvang van spin-off Fuller House waren de producenten nog hoopvol."We hebben er maar één nodig", meldde Jeff Franklin, de bedenker van de show, destijds. 

Tanners

Full House vertelt het verhaal van de familie Tanner. Danny is een alleenstaande vader die zijn dochters Donna Jo, Stephanie en Michelle zo goed mogelijk probeert op te voeden nadat hun moeder is doodgereden door een beschonken chauffeur. Danny krijgt hulp van zijn beste vriend Joseph en zwager Jesse. 

Carrièreswitch

Na Full House werkten Mary-Kate en Ashley Olsen nog samen aan verschillende filmprojecten, maar na New York Minute uit 2004 werd het stil op filmgebied. De tweeling richtte zich daarna voornamelijk op een loopbaan in de mode-industrie.  

Lees ook: Spin-off Fuller House is zo populair, dat er nóg een serie komt: Full House Nights. 

Meer over