Cast serie Soof: een nieuw begin bekend

21 maart 2017 10:26 | tv-serie | Door Televizier

© Dutch Film Works

De opnames van de nieuwe serie Soof: een nieuw begin zijn deze week begonnen. Vandaag werd de cast bekend gemaakt. Naast de originele cast uit de films zijn ook Elise Schaap en Barbara Sloesen toegevoegd.

RTL en Videoland, die Soof: een nieuw begin produceren, maakten dinsdag bekend dat Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terugkeren in hun rollen uit de films. Roos Dickmann, Elise Schaap, Barbara Sloesen, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke zijn nieuwe gezichten in de serie.

Nieuwe gezichten

Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sascha. Elise Schaap (bekend van Divorce) speelt de rol van Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis en misschien de nieuwe liefde van Kasper wordt? Barbara Sloesen (GTST’er) speelt de rol van de nieuwe keukenhulp Joy. Gustav Borreman is de overbuurman van Soof en wellicht dat daar ook nog een romance uit ontstaat. Peter Vandemeulebroecke speelt in de serie de rol van Didier, een charmante vlogger.

Hoop gedoe en misverstanden

De serie begint waar de film Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn nog steeds gescheiden. Kasper woont tijdelijk op zolder bij Soof en de kinderen wanneer zijn schuur onbewoonbaar is verklaard. Dit lijkt in eerste instantie prettig. De kinderen zijn blij en Soof ziet ook wel de voordelen van weer een man in huis. Nu heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk kan dit niet lang goed gaan en ontstaan er een hoop gedoe en misverstanden. Vooral wanneer nieuwe liefdes om de hoek komen kijken.

Het is nog niet bekend wanneer de serie wordt uitgezonden

Meer over