Cast The Big Bang Theory wil 1 miljoen per aflevering

17 juli 2014 12:09 | tv-serie | Door Televizier

Vier maanden nadat bekend werd dat The Big Bang Theory nog eens drie seizoenen krijgt, zijn de hoofdrolspelers het nog altijd niet eens over hun salaris.

De hoofdrolspelers van The Big Bang Theory zitten in zak en as. Na de eerste salarisverhoging konden ze slechts één Ferrari per aflevering kopen, maar nu ze échte Hollywoodsterren zijn kunnen ze natuurlijk niet elke dag met dezelfde rode bak aan komen zetten. Stel nou dat de paparazzi een kiekje van een actrice maakt terwijl ze groene nagellak draagt die totaal niet bij de kleur van de auto past. Nou, dan sta je natuurlijk flink voor joker. Het is daarom begrijpelijk dat de cast voortaan 1 miljoen dollar per aflevering wil verdienen.

The Big Bang Theory

The Hollywood Reporter meldt dat Jim Parsons (Sheldon Cooper), Johnny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco (Penny) elk voortaan 1 miljoen dollar (740.000 euro) per aflevering in hun zak willen steken. Tot nu toe was dit slechts 325.000 dollar (240.000 euro). De onderhandelingen gaan zeer moeizaam en liggen momenteel vrijwel stil. Wel wordt er een overeenkomst verwacht voordat de opnames van het nieuwe seizoen van start gaan. Als de acteurs hun zin krijgen wil dat zeggen dat ze elk 24 miljoen dollar per seizoen gaan verdienen.

Bijrollen

Simon Helberg (Howard) en Kunal Nayyar (Raj) zijn ook nog altijd in onderhandeling voor een salarisverhoging. Ze streven samen een onbekend bedrag na. Mayim Bialik (Amy) en Melissa Rauch (Bernadette) hebben al wel een nieuw contract ondertekend. Wat de twee actrices precies gaan verdienen is een raadsel.

Eerder kondigde een bekend persoon al aan zijn salaris juist te verlagen. Denken jullie dat de acteurs hier nog iets van kunnen leren?

Meer over