Chandler en Monica samen in Cougar Town

14 november 2013 15:21 | tv-serie | Door Televizier

Courteney Cox en Matthew Perry zijn binnenkort weer samen te zien op televisie. De acteurs worden herenigd in seizoen vijf van Cougar Town.

Beide acteurs zijn vooral bekend van de uiterst succesvolle sitcom Friends, die Amerika aan de buis gekluisterd hield van 1995 tot 2004. Friends was een comedyserie over zes vrienden die samenwonen in een appartement in New York. Courteney Cox en Matthew Perry speelden jarenlang het liefdeskoppel Chandler Bing en Monica Geller.

Cougar Town

In Cougar Town speelt Courteney Cox een gescheiden vrouw die het besluit neemt om na een lange periode uit te gaan met mannen van minstens twintig jaar jonger. Zulk soort vrouwen worden ook wel 'cougars' genoemd. Haar avonturen worden op humoristische wijze weergeven.

Gastrol

Matthew Perry vervult een gastrol. Wat zijn rol precies is en wanneer de aflevering op televisie wordt uitgezonden is nog niet bekend. Voormalige acteurs uit Friends komen wel vaker voorbij in Cougar Town want ook Lisa Kudrow en Jennifer Aniston haddden eerder een gastrol. Tijd voor een complete reünie?.

Series

Het is overigens niet de eerste keer dat Cox en Perry een gastrol spelen in elkaars series. Eerder dit jaar was Courteney Cox te zien in de Comedyshow Go On waarin Matthew Perry de hoofdrol speelde.

Net 5

In Nederland zond Net 5 dit jaar seizoen drie uit. Er is dus nog even geduld voor nodig voordat we het voormalige Friends koppel herenigd zien worden op televisie.

Meer over