Charlie Sheen is helemaal niet dood in Two and a Half Man

14 juli 2015 13:58 | tv-serie | Door Televizier

In de slotaflevering van Two and a Half Man die zaterdag wordt uitgezonden, blijkt Charlie (Charlie Sheen) niet dood, maar al die jaren verborgen in een put te hebben gezeten.

Er waren in Two and a half man heel wat relletjes achter de schermen. Charlie Sheen speelde een hoofdrol in deze comedyserie, waarvan Veronica de laatste aflevering uitzendt. De acteur haalde vaak het nieuws vanwege zijn voortdurende drank- en drugsgebruik en had last van losse handjes. Na weer een rel werd hij uiteindelijk op staande voet ontslagen. Zijn personage Charlie overleed en de serie ging gewoon verder, nu met Ashton Kutcher in de hoofdrol.

Soap

In deze laatste aflevering blijkt Sheens personage Charlie helemaal niet dood te zijn. In een twist waar The Bold and the Beautiful zijn neus nog voor zou ophalen, blijkt hij al die tijd in een put te hebben gezeten. Sheen zelf is overigens niet te zien in de reeks. Wel is zijn personage het doelwit van talloze harde grappen. Verder zijn er gastoptredens van Arnold Schwarzenegger, John Stamos en Christian Slater.

Nieuwe serie

Overigens is Sheen wel benaderd om op te komen draven voor de slotaflevering van de serie die hij mede groot maakte. Hij had er geen zin in en dat had mede te maken met het einde dat de scriptschrijvers voor hem in gedachte hadden. Sheen zelf had wel oren naar een bezoekje dat het vertrekpunt zou kunnen worden van een nieuwe primetime comedyreeks. Schrijver Chuck Lorre – met wie de acteur geregeld overhoop lag – had iets anders verzonnen. Ze kwamen er niet uit en Charlies terugkeer ging niet door. En de door hem gewenste nieuwe comedyserie lijkt hij ook op zijn buik te kunnen schrijven.

Two and a Half Men, de laatste 3 afleveringen, zaterdag 18 juli vanaf 20.10 uur bij Veronica

Meer over