Chris Brown krijgt eigen realityserie

27 juni 2014 16:15 | tv-serie | Door Televizier

Het roerige leven van de 25-jarige zanger Chris Brown zal binnenkort te volgen zijn op televisie. Het ex-liefje van Rihanna krijgt een realityshow.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ meldt dat de tv-zender Black Entertainment Television (BET) een realityserie wil maken over de popster Chris Brown. De producenten zijn volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite al benaderd om het programma te maken. 

Chris Brown

De serie zal laten zien hoe de zanger zijn reputatie hoog wil houden door op het rechte pad te blijven. Hij kwam namelijk meerdere malen in aanraking met justitie. 

Rihanna

Chris Brown staat niet bepaald bekend als lieve jongen. Hij mishandelde zijn grote liefde Rihanna, waarna de zangeres de relatie verbrak. 

De Amerikaanse Badr Hari

Vorig jaar moest hij zich van de rechter verplicht 3 maanden laten behandelen om zijn woede onder controle te krijgen, nadat de zanger weer iemand een flinke knal had verkocht. Alsof dit niet genoeg was moest Brown dinsdag weer naar het gerechtshof vanwege een mishandelingszaak. Brown, die in oktober een fan zou hebben geslagen, weigerde schuld te bekennen en heeft niet geschikt. De zaak van ‘De Amerikaanse Badr Hari' gaat 8 september verder. 

De ex van Chris, Rihanna, is overigens groot fan van het Nederlands elftal.

Meer over