Criminal Minds: Beyond Borders na twee seizoenen gecanceld

15 mei 2017 11:06 | tv-serie | Door Televizier

© 2015 American Broadcasting Companies, Inc

De spin-off Criminal Minds: Beyond Borders stopt vanwege tegenvallende kijkcijfers. Na twee seizoenen houden de makers het voor gezien.   

De serie begon vorig jaar in maart, maar de kijkcijfers haalden het niet bij moederserie Criminal Minds. Het tweede seizoen is momenteel te zien in de Verenigde Staten, maar ook nu zijn de kijkcijfers niet denderend. Na het eerste seizoen zijn al veel kijkers afgehaakt.   

Misdaden

In Criminal Minds: Beyond Borders speelt Gary Sinise een FBI-agent, die samen met zijn International Response Team (IRT) misdaden oplost. Dit keer steekt het team de grens over en helpt het Amerikanen die daar in groot gevaar verkeren. Gary Sinise is ook wel bekend als detective Mac Taylor in de hitserie CSI New York.

Andere spin-off

Het is niet de eerste keer dat een spin-off van Criminal Minds het niet goed doet bij kijkers. De serie Criminal Minds: Suspect Behaviour werd in 2011 na één seizoen al van de buis gehaald.  

Moederserie 

Het eerste seizoen van de spin-off werd in Nederland uitgezonden op Veronica. Criminal Minds is nog wel te zien op de zender. In de Verenigde Staten is er zelfs al een nieuw seizoen besteld van de moederserie. Wanneer we hier het dertiende seizoen van Criminal Minds kunnen zien, is nog niet bekend.            

Meer over