Cynthia Abma en Peter Paul Muller in VPROs Hollands Hoop

5 september 2013 15:43 | tv-serie | Door Televizier

GTST-actrice Cynthia Abma en Peter Paul Muller zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe dramaserie van de VPRO: Hollands Hoop.

Eerder werd al bekend dat Kim van Kooten en Marcel Hensema in Hollands Hoop gaan spelen. Nu zijn ook Cynthia Abma (foto) en Peter Paul Muller aan de cast toegevoegd.

Hollands Hoop

Hollands Hoop is een coproductie van de VARA, NTR en VPRO. De dramaserie gaat over een forensisch psycholoog met een burnout (Marcel Hensema) die samen met zijn vrouw (Kim van Kooten) en kinderen (onder anderen Martijn Lakemeier) naar het platteland verhuist.

Hier rolt hij in de drugshandel waneer hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. Hij wil in eerste instantie zo snel mogelijk van de plantage af, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk...

Cynthia Abma

Cynthia Abma speelt in de serie een corrupte lokale wethouder. Peter Paul Muller zal te zien zijn als welgestelde Groningse boer met een schimmige handel.

De opnames voor het achtdelige drama vinden de komende maanden plaats in Groningen en Noord-Holland. Het is de bedoeling dat Hollands Hoop in 2014 op de buis verschijnt.

Meer over