Daniël Boissevain en Nadja Hüpscher in internationale serie Brussel

15 maart 2016 11:49 | tv-serie | Door Televizier

© TROS

De Nederlandse acteurs Daniël Boissevain, Nadja Hüpscher en Johanna ter Steege vervullen de hoofdrollen in de internationale dramaserie Brussel. 

Ook andere Nederlandse acteurs onder wie Carolien Spoor, Rik Launspach, Maartje Remmers en Tobias Kersloot zijn onderdeel van de cast van Brussel. Dit hebben producenten KPN en Endemol Shine dinsdag bekend gemaakt. Andere rollen zijn weggelegd voor de Russische acteur Alexander Lazarev en de Vlaamse zangeres Liesa van der Aa. 

Brussel 

De dramaserie Brussel gaat over het politieke leven in de Belgische hoofdstad. Het verhaal draait om Moniek van Dalen, gespeeld door Johanna ter Steege. Zij is het bestuurslid van een grote oliemaatschappij en heeft de steun nodig van Eurocommissarissen om een groot contract binnen te slepen. Moniek staat hiermee lijnrecht tegenover een grote Russische concurrent, die ook haar ex-minnaar is. 

December

De reeks, die geschreven is door Leon de Winter en wordt geregisseerd door Anro Dierickx (Overspel) is vanaf december gratis en exclusief voor klanten van KPN on demand te zien. 

Meer over