Daniel Craig in nieuwe tv-serie Purity

15 februari 2016 13:56 | tv-serie | Door Televizier

Daniel Craig heeft een rol aangenomen in de tv-serie Purity. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk het einde van Craig als James Bond.

Purity is een televisieserie naar het boek van Jonathan Frantzen en gaat over Purity 'Pip' Tyler, een meisje dat bij anarchisten in Californië woont en een slechte relatie heeft met haar moeder. Een toevallige ontmoeting met een Duitse vredesactivist leidt tot een baan bij het mysterieuze Sunlight Project, waar ze alle geheimen van de wereld weten. Pip hoopt dat ze zo kan ontdekken wie haar vader is. Ze krijgt ook nog een intense relatie met de oprichter van het project die nu onderduikt in Bolivia.

Polsen doorsnijden

Purity bestaat in eerste instantie uit 20 afleveringen, maar als er meerdere seizoen komen, is het zeer onwaarschijnlijk dat Craig ooit nog zijn smoking zal aantrekken om een martini, shaken not stirred te drinken. Dat is op zich geen verrassing omdat Craig zich vorig jaar in een interview liet ontvallen dat hij liever zijn polsen zou doorsnijden dan nog een keer Bond spelen.

Meer over