David Schwimmer helpt bij oplossen steekpartij

David Schwimmer, beter bekend als Ross Geller uit Friends, heeft de politie geholpen een inbraak en steekpartij bij de buren op te lossen.

David speelde geen heldhaftige rol in het gebeuren, hij overhandigde slechts beelden van de inbraak in het huis van zijn buurman. Daarna kon de New Yorkse politie een 21-jarige man arresteren die laptop had gestolen bij de 26-jarige buurman van David. Pikant detail: die buurman had op dat moment seks met een prostituee. 

Handlanger

De inbreker was waarschijnlijk een handlanger van de prostituee. Maar de buurman was ondanks zijn activiteiten alert en betrapte de inbreker. Dat mondde uit in een vechtpartij waarbij de buurman door de prostituee met pepperspray in zijn gezicht werd gespoten. Het was niet de dag van de buurman, buiten op de stoep werd hij in zijn gezicht gestoken en vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis.

David Schwimmer werd wereldberoemd door zijn vertolking van Ross Geller, de grote liefde van Rachel (Jennifer Aniston). Na het slot van Friends in 2004, hebben we op film- en tv-gebied niet veel meer vernomen van David.

Een poosje geleden was er sprake van een Friends-film, maar dat idee is van de baan.

Meer over:

Reageren