De deal is rond: Entourage-film komt er!

29 oktober 2013 10:25 | tv-serie | Door Televizier

Al jaren wordt er gedroomd en gesproken over een Entourage-film, nu is dan eindelijk de deal rond. De acteurs van de tv-serie krijgen allemaal meer geld.

Fans van de tv-serie over de avonturen van filmster Vince en zijn vrienden in Hollywood kunnen opgelucht ademhalen. De deal is eindelijk rond, nu de acteurs meer geld krijgen. Het gerucht gaat dat Jeremy Piven, die de gehaaide filmbons Ari Gold speelt, naast een goed salaris ook een percentage van de opbrengst beloofd was. En toen wilde de rest van de cast natuurlijk ook. Adrien Grenier (Vince) en Jerry Ferrara (Turtle) waren degene die het langst de boot hebben afgehouden. 

Entourage - de film 

Van het verhaal is nog niet heel veel bekend, maar dit schijnt het te worden. In de allerlaaste aflevering (dat was seizoen 8, uitgezonden in 2011) kreeg Ari Gold een telefoontje met een voorstel dat hij niet kon weigeren. Ook al had hij zijn vrouw met zijn hand op zijn hart eeuwige rust beloofd, hij gaat nu toch weer aan de slag in Hollywood. Als baas van een grote filmstudio probeert hij een peperdure Dracula-productie van de grond te krijgen. Natuurlijk speelt daarin zijn favoriete filmster Vince een grote rol.

Prijswinnaar Jeremy Piven 

Acteur Jeremy Piven won een Golden Globe én verschillende Emmy Awards voor zijn rol als Ari Gold. Onlangs was hij (helemaal rechts op de foto) nog te zien in de BBC-serie Mr. Selfridge, een kostuurmdrama dat is uitgezonden door Nederland 2.

Producer Mark Wahlberg moet nog op zoek naar een regisseur, maar de opnames voor de Entourage-film schijnen in het voorjaar van 2014 te beginnen. 

Meer over