De langverwachte trailer van Overspel 2

13 september 2013 09:39 | tv-serie | Door Televizier

Fans van de VARA-serie Overspel wachten nu al twee jaar op een vervolg, gelukkig komt aan dit wachten nu bijna een eind. De makers hebben alvast de trailer vrijgegeven!

Op 8 september 2011 ging Overspel van start; een psychologische thriller over fotografe Iris (Sylvia Hoeks) die getrouwd is met officier van justitie Pepijn (Ramsey Nasr), maar dan wordt Iris hopeloos verliefd op de getrouwde advocaat Willem (Fedja van Huêt).

Twaalf afleveringen lang zaten telkens bijna een miljoen mensen op het puntje van hun stoel, om de spannende ontwikkelingen te volgen. Pepijn en Willem bleken namelijk niet alleen concurrenten van elkaar te zijn in de liefde, maar ook in de rechtszaal.

Overspel 2

Vanaf 26 oktober 2013 is het vervolg van Overspel wekelijks om 21.30 uur te zien op Nederland 1 (let op: dat is dus een zaterdagavond!). Het eerste seizoen van Overspel eindigde uiteindelijk in een happy end voor Iris en Willem. Het is natuurlijk de vraag of dat geluk voortgezet wordt in het nieuwe seizoen.

Mimoun Oaïssa

Het tweede seizoen kent in ieder geval een aantal nieuwe gezichten. Zo krijgt Mimoun Oaïssa een grote rol in Overspel 2. Hij speelt een vastberaden, pittbull-achtige Officier van Justitie die het onderzoek leidt naar de onverkwikkelijke zaken die in het eerste seizoen hebben plaatsgevonden.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Sophie van Winden, Kees Boot, Mike Reus en Frederik Brom ook te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Betrayal

Inmiddels is ook al bekend geworden dat Overspel een derde seizoen krijgt, dus fans hebben voorlopig nog genoeg om naar uit te kijken.

In Amerika komt binnenkort Betrayal op tv, een remake van Overspel. Hoewel de serie nog niet eens is uitgezonden, is er al veel kritiek op. Zo vinden verschillende critici dat het te veel op Revenge het lijkt, een populaire serie die in Nederland op Net5 wordt uitgezonden. In Amerika zal Betrayal direct na Revenge worden uitgezonden op zender ABC.

Trailer

Bekijk hieronder de langverwachte trailer van Overspel 2:

Meer over