De mannentester van Heleen van Royen wordt tv-serie bij KPN

20 oktober 2016 12:29 | tv-serie | Door Televizier

KPN Presenteert maakt een tv-serie van het boek De mannentester van Heleen van Royen met Eva van de Wijdeven in de hoofdrol. De serie is vanaf half april 2017 exlusief te zien bij KPN.

In De mannentester is Victoria Kramer (Eva  van de Wijdeven) een 31-jarige femme fatale, die zich als 'Mannentester' laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. Victoria weet precies hoe ze de man in kwestie moet verleiden en ze op die manier te ontmaskeren als vreemdganger. In de loop van de 10 afleveringen blijkt dat ook Victoria zelf ook genoeg geheimen heeft.

Eerste film

Het is voor het eerst dat er een serie naar een boek van Heleen van Royen gemaakt wordt. Eerder werden er wel boeken verfilmd (De gelukkige huisvrouw, De ontsnapping). Van De mannentester zijn ruim 180.000 exemplaren verkocht.

Nauw betrokken

Heleen van Royen: “Het is voor het eerst dat een van mijn romans wordt bewerkt tot een tv-serie en uiteraard maakt dat me trots en blij. Ik ben zeer nauw betrokken geweest bij de bewerking, ook dat is uniek. Het was een feest om nieuwe avonturen voor Victoria te mogen bedenken. Ze is een van mijn favoriete personages: keihard, superslim en meedogenloos. Ik kan niet wachten om te zien hoe Eva van de Wijdeven gestalte aan haar gaat geven."

KPN presenteert is voor klanten te vinden op kanaal 18 en on demand via Interactieve TV en op mobiel, tablet of laptop via www.itvonline.nl, de iTV Online app en de app Play van KPN.

Binnenkort gaat ook de serie Brussel exclusief in première bij KPN

Meer over