Demi Moore en dochter in tv-serie Empire

22 Februari 2017 10:49 | tv-serie | Door Televizier

© ImdB

Demi Moore heeft een rol in de hitserie Empire. Ze is niet de enige uit de familie, ook dochterlief zal te zien zijn in de serie. 

De 54-jarige actrice gaat in de serie een verpleegster spelen met een mysterieus verleden. Ze wurmt zich op slinkse wijze in de familie Lyon. In de laatste aflevering van seizoen drie maakt Demi Moore haar entree. Meerdere afleveringen met de actrice volgen in het vierde seizoen.         

Dochter

Vorige maand was al bekend dat dochter Rumer Willis (28) een rol in Empire krijgt. Acteren is voor haar niet geheel onbekend. In alle films waar ze in mee heeft gespeeld, speelde een van haar ouders de hoofdrol. Rumer speelt de rol van Tory Ash, een briljante singer-songwriter wier talent van onschatbare waarde is voor Jamal, de tweede zoon van Lucious Lyon . Het is nog niet duidelijk of moeder en dochter gezamenlijke scènes hebben.

De serie

In de serie is superster Lucious Lyon (Terrence Howard) hoofd van het hiphopbedrijf Empire. Wanneer bij Lucious de ziekte ALS wordt ontdekt, besluit hij om één van zijn drie zonen te benoemen als opvolger.

Hollywoodsterren

Empire staat bekend om de vele gastrollen van Hollywoodsterren. Eva Longoria, Alicia Keys en Mariah Carey speelden in de serie. Ook de bedenker van de succesvolle reeks, Lee Daniels, had een kleine rol.

Empire is in Nederland te zien op zender FOX

Meer over