Derde seizoen Celblok H vanaf maandag bij SBS 6

13 Januari 2016 13:26 | tv-serie | Door Televizier

© SBS

Eigenlijk zou de serie Zoo gewoon nog uitgezonden worden, maar SBS 6 fietst op dat tijdstip onverwacht het derde seizoen van de serie Celblok H de ether in. Celblok H begint nu al op 18 januari. 

Aanstaande maandag start bij SBS6 het derde, bloedstollende seizoen van de succesvolle gevangenisserie Celblok H met Isa Hoes en Eva van de Wijdeven. Suzanne Kramer (Isa Hoes) werd in seizoen 2 veroordeeld tot levenslang voor het doden van de moordenaar van haar dochter. Directeur Brinkhorst (Barbara Pouwels) regeert met ijzeren vuist om de orde te herstellen maar stuit daarbij op verzet binnen haar eigen personeel. Al snel wordt duidelijk dat ook dit seizoen niemand te vertrouwen is. 

Directeur Brinkhorst

De verhoudingen tussen directeur Brinkhorst en Suzanne Kramer staan op scherp als Brinkhorst zich realiseert dat Suus haar gebruikt heeft om te ontsnappen. Brinkhorst strijdt voor orde in de gevangenis. Suus heeft maar één doel: Brinkhorst wegkrijgen, maar dat lukt niet zonder de hulp van de andere vrouwen en bewakers. Er worden onverwachte groepen gevormd met heftige consequenties. Freddy (Eva van de Wijdeven) doet verwoede pogingen om zich staande te houden in de nieuwe machtsverhoudingen. 

Suzanne Kramer

De spannende serie Celblok H vertelt het verhaal van kapster Suus Kramer die terecht komt in vrouwengevangenis De Banckert wegens poging tot moord op haar man. Al snel blijkt het leven in de inrichting een kwestie van overleven en een bittere strijd om de macht. Celblok H is een Nederlandse remake van de Australische serie Wentworth.

Celblok H. start op maandag 18 januari om 20.30 uur op SBS 6

Als je niet helemaal meer weet hoe het precies zat in Celblok H, de eerste 2 seizoenen zijn gratis terug te zien op KIJK.nl

 

Meer over