Derde seizoen Moordvrouw gaat knallen

24 september 2013 10:50 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten

Een nieuw seizoen Moordvrouw met Wendy van Dijk en Thijs Römer komt eraan. De nieuwe serie belooft nog spannender te worden dan de voorgaande twee seizoenen.

Fenna Kremer (Wendy van Dijk) en Evert Numan (Thijs Römer) hebben hun wapens afgestoft voor het derde seizoen van de RTL-serie Moordvrouw.

Volgens Römer wordt de serie spectaculairder dan ooit: "We hebben tegen elkaar gezegd: het derde seizoen moeten we echt veel knallen, springen, rennen, vliegtuigen, boten en serieus boeven vangen, want dat is uiteindelijk het leukst", zegt hij tegen RTL Boulevard.

Wrijving op de set

Thijs Römer deed het tweede seizoen niet in alle afleveringen mee. Hij speelde tijdens de opnames van de serie namelijk ook in het theaterstuk Cloaca.

Nu is hij wel weer fulltime van de partij en daar is Wendy van Dijk maar wat blij mee: “Ik denk dat het voor de serie erg goed is dat hij weer terug is, want dan kunnen we lekker op elkaar inboksen. Dat zorgt voor wrijving en spanning op de set.”

Kijkcijfersucces

De opnames voor Moordvrouw 3 zijn momenteel in volle gang. Het eerste seizoen was een groot kijkcijfersucces op RTL4. De twee reeks deed het iets minder, maar scoorde nog steeds goed. Het is dus nog even afwachten wat het derde seizoen gaat doen.

Meer over