Boerin Annemiek ontving 633 brieven

Deze vijf boeren zien we terug in Boer Zoekt Vrouw

23 februari 2020 22:15 | tv-serie | Door Dominique Hofman

© KRO NCRV

Jan, Geert Jan, Geert, Annemiek en Bastiaan zijn vier boeren en één boerin die wij dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw op televisie gaan volgen. 

Vooral boerin Annemiek (25) bleek populair: zij kreeg maar liefst 633 brieven opgestuurd! Het was misschien wel te verwachten dat de bloedmooie boerin goed in de smaak zou vallen, want ze poseerde eerder nog uitdagend voor een boerinnenkalender. Probleempje: Annemiek is zwaar dyslectisch en kan daarom niet zoveel met die honderden lappen tekst. Tussen de 633 brieven zat grappig genoeg ook een kalender met foto’s van een dappere man die zichzelf wel zag eindigen met de knappe boerin. Helaas voor hem dacht Annemiek er niet zo over: ze gooide de kalender op de ‘Nee-stapel’, omdat ze de man in kwestie te jongensachtig vond. Het is afwachten welke tien geluksvogels ze wél uit de enorme stapel kiest.

 

Willem verovert harten van de kijkers

Wie het op Twitter ook goed deed bij de kijker, maar helaas niet gevolgd gaat worden tijdens de rest van het programma, is boer Willem. Hij kreeg slechts zes brieven, wat ervoor zorgde dat hij niet wordt meegenomen in het programma, maar het leek Willem weinig te deren: met een enorme lach op zijn gezicht ontving hij de brieven en zagen we hem even later op date met de zes dames die ze schreven. Die positieve lach, bezorgde ook een grote lach op het gezicht van de kijker. Dit was volgens velen hoe Boer Zoekt Vrouw bedoeld is.

Meer over