Dinand van Kane in serie Nieuwe Buren

8 september 2014 12:16 | tv-serie | Door Televizier

© ANP Kippa

De band Kane is een tijdje op sabbatical, daarom had zanger Dinand Woesthoff best tijd voor een uitstapje naar de serie Nieuwe Buren.

Dinand stond niet voor een heel grote uitdaging, hij speelt zichzelf. Daan Schuurmans is in Nieuwe Buren popjournalist Peter die Dinand nog van vroeger kent. Hij ziet Dinand steeds op allerlei plekken opduiken. Zou hij soms een verhouding hebben met zijn vrouw Eva (Bracha van Doesburgh)?

Topbeslissing

Voor Dinand kwam de acteeruitdoging precies op het goed moment, al vertelt hij aan De Telegraaf dat hij in den beginne toch wat twijfels had. „De beslissing om mee te doen aan Nieuwe Buren ging niet zonder slag of stoot. Ik had tenslotte nog nooit zoiets gedaan. Na die aanvankelijke aarzeling kan ik niets anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik het heb mogen doen. Ik vond het een fantastische ervaring met Daan, Katja, Thijs en Bracha en de hele verdere crew. Het was ook best grappig om mezelf te zijn én te spelen in de tijd waarin Kane een sabbatical heeft. Het kwam precies op het goede moment. Topbeslissing."

Nieuwe Buren, zondag 14 september 2014, 21.00 uur RTL 4

Meer over