DVD van de week: Moordvrouw seizoen 4

18 April 2015 14:00 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Het 4e seizoen van Moordvrouw was weer een hit. Mocht je de serie gemist hebben, vanwege Boer Zoekt Vrouw bijvoorbeeld, is vanaf deze week de dvd te koop.

In het begin van Moordvrouw was het nog even wennen om Wendy van Dijk met een pistool te zien in plaats van naast Martijn Krabbé en een showtrap. Na vier seizoenen is Wendy als rechercheur een behoorlijk vertrouwd gezicht. Net als in vorige reeksen werd haar personage Fenna Kremer ook in dit (voor­lopig) laatste seizoen niet gespaard.

Wendy van Dijk

In de eerste aflevering van het seizoen werd ze gegijzeld door een onverlaat die ook nog eens haar vader vermoordde, en in de laatste reed de immer onverschrokken Fenna haar eigen dood tegemoet, nadat ze een klas schoolkinderen van een wisse dood redde. Een slot dat menig fan hevig schokte.

Thijs Römer

Ondertussen is de onontkoom­bare ­liefdesmatch met partner Evert (Thijs Römer) nog steeds niet van de grond gekomen. Een vijfde seizoen lijkt dus slechts een kwestie van tijd, als Fenna tenminste de slotscène heeft overleefd.

Credits

Met Wendy van Dijk, Thijs Römer, Achmed Ahabbi, Renée Soutendijk e.a.

Oordeel

Drie van de vijf sterren

Lees ook:
Een interview met Renée Soutendijk over Moordvrouw

Meer over