Dynasty komt terug op de buis

In navolging van Dallas keert ook Dynasty terug op televisie. De soapserie rond de schatrijke familie Carrington krijgt een tweede leven op de Amerikaanse zender CW.

Momenteel werken de oorspronkelijke bedenkers, Richard en Esther Shapiro, samen met de producenten van hitserie The O.C. om de tv-klassieker klaar te maken voor een nieuwe generatie.

Cristel en Fallon

In de doorstart draait alles nog steeds om de Carringtons die ondanks hun vermogen net zo kwetsbaar zijn voor liefde, lust en bedrog als ieder ander. In dit geval is het Fallon, dochter van Blake Carrington, die het voortdurend aan de stok heeft met Cristal, een manipulatieve latina die op het punt staat haar stiefmoeder te worden.

Joan Collins

Dynasty werd tussen 1981 en 1989 uitgezonden en werd vooral een hit dankzij Joan Collins (foto, rechts) als het sexy sekreet Alexis. Haar stoeipartij met Krystle Carrington (Linda Evans) leverde een zowel hilarisch als historisch stuk televisie op. Of Joan of andere oud-castleden opduiken in de reboot is nog niet bekend.

 

Meer over:

Reageren