Ed Sheeran speelt rol in The Simpsons

18 juli 2017 16:28 | tv-serie | Door Televizier

Na zijn cameo in Game of thrones heeft Ed Sheeran alweer een nieuwe rol te pakken. Een stemrol welteverstaan: komend najaar is de 26-jarige zanger te zien en te horen als animatiefiguur in The Simpsons.

Ed speelt in The Simpsons het zingende liefje van Homer Simpsons dochter Lisa. De bewuste aflevering heet 'Haw-Haw Land' en is een parodie op de populaire musicalfilm La La Land. Op Instagram laat Ed alvast zien hoe hij als knalgele bewoner van Springfield uitziet: 

Game of Thrones

Ed speelde in 2015 al meerdere keren een gastrol in de historische dramaserie The Bastard Executioner. Sinds maandag is hij ook te zien als zingende ridder in het nieuwe seizoen van Game of thrones. Fans keken reikhalzend uit naar de aflevering met hun favoriete zanger en gelukkig hoefden ze niet lang te wachten. Ed komt al in de eerste aflevering voorbij:

28 seizoenen 

Game of thrones is andere koek dan The Simpsons, want voor die laatste hoeft Ed alleen zijn stem te gebruiken. De Amerikaanse animatieserie heeft inmiddels 28 seizoenen achter de rug en gaat nog lang niet stoppen, zeker niet als de makers de razend populaire Ed Sheeran kunnen strikken voor een bijrol. 

Meer over