Eerste beelden nieuwe Netflix-serie Marco Polo online

30 oktober 2014 11:16 | tv-serie | Door Televizier

© Netflix

Netflix voegt aan de lopende band hitseries aan de uitgebreide catalogus toe. Na House of Cards en Orange Is The New Black, komt de streamingdienst nu met Marco Polo.

Marco Polo moet dé nieuwe hitserie van Netflix worden. De reeks is gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger in een wereld vol hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit in het China van de 13de eeuw.

Netfix

Netflix weet wat de kijkers willen, en dat is goed terug te zien in de trailer. Het mag allemaal wat kosten, de serie kost naar verluidt 90 miljoen dollar. Even ter vergelijking: het eerste seizoen van Game of Thrones kostte tussen de 50 en 60 miljoen dollar. Het kan dus wel eens een van de duurste tv-series ooit worden. Wanneer de bedragen door de streamingdienst zijn bevestigd komen wij hier uiteraard op terug.

Marco Polo

Marco Polo heeft, net als Game of Thrones, een internationale cast. De veelbelovende Italiaanse nieuwkomer Lorenzo Richelmy kruipt in de huid van de ontdekkingsreiziger. Ook de Chinese Joan Chen, bekend van onder meer Twin Peaks, speelt een hoofdrol in de serie.

Première

We moeten het momenteel even doen met de onderstaande trailer, Marco Polo gaat 12 december pas in première. Gelukkig kunnen we tot die tijd kijken naar het nieuwe seizoen van de AMC-serie The Walking Dead.

Meer over