Eerste beelden tv-serie over Ramses Shaffy

14 oktober 2013 10:50 | tv-serie | Door Televizier

De eerste beelden van de AVRO-serie Ramses zijn naar buiten gebracht. Bij de beelden is de single Laat Me te horen, gezongen door hoofdrolspeler Maarten Heijmans.

De single Laat Me is vanaf vandaag te downloaden in de iTunes Store. In de bijbehorende videoclip zijn de eerste beelden uit de serie Ramses te zien.

Maarten Heijmans

Maarten Heijmans speelt in Ramses de rol van Ramses Shaffy. Het is zijn eerste grote rol op tv, eerder was hij een aantal afleveringen in S1NGLE en SpangaS te zien. Ook speelde hij in de musical Soldaat van Oranje. In de videoclip is te zien hoeveel hij lijkt op de enige echte Ramses Shaffy.

Noortje Herlaar geeft in de serie gestalte aan Liesbeth List. Ramses werkte veel samen met Liesbeth, zo maakten ze samen het nummer Pastorale.

Ramses

Ramses is een vierdelige dramaserie van de AVRO die vanaf 11 januari 2014 te zien is op Nederland 2. De AVRO omschrijft de serie als "een ode aan Ramses, aan zijn levensvreugde en -kracht; aan zijn vermogen het leven niet alleen te nemen zoals het komt, maar in elke gebeurtenis, hoe pijnlijk ook, een nieuwe kans te zien."

Bekijk de videoclip hieronder:

Meer over