Einde Two and a Half Men op 19 februari 2015

8 December 2014 16:05 | tv-serie | Door Televizier

© CBS

Na 12 seizoenen komt er een einde aan de zo succesvolle comedyserie Two and a Half Men. Op 19 februari wordt in de Verenigde Staten de laatste aflevering uitgezonden.

De laatste aflevering is extra lang en duurt een uur. Het is het einde van een van de populairste comedyseries aller tijden. Van 2005 tot 2009 was Two and a Half Men zelfs de best bekeken comedyserie op televisie. Gedurende de jaren overleefde de serie heel wat crises. Het ontslag van (de tijdelijk gek geworden) hoofdrolspeler Charlie Sheen bijvoorbeeld. En daarna nog eens het vertrek van Angus T. Jones, de ’half’ in Two and a half Men

Kijkcijfers

Two and a Half Men verdwijnt niet vanwege slechte kijkcijfers, op dit moment trekt de serie 10 miljoen kijkers per aflevering, het lijkt er sterk op alsof de enorme salarissen van de hoofdolspelers de serie de das omdoen. Naarmate een serie langer loopt en succesvol blijft, worden de salariseiden van de acteurs steeds absurder.

 Monstersalaris

In 2011 kreeg Charlie Sheen al 800.000 dollar per aflevering, daarmee was hij de best verdienende acteur op televisie. Dit titel werd overgenomen door zijn opvolger Ashton Kutcher, die het ongelooflijke bedrag van 24 miljoen dollar per jaar vangt. Tegenspeler Jon Cryer verdiende de afgelopen jaren 21 miljoen. 

 

 

Meer over