Eindelijk: TV-serie This Is Us in Nederland te zien

31 maart 2017 10:11 | tv-serie | Door Televizier

© NBC

This is us wordt door velen beschouwd als een van de beste series van 2016. De reeks was alleen nergens te zien in Nederland. Tot nu. Fox gaat This is us vanaf 4 april uitzenden.

Milo Ventimiglia (Jess Mariano uit Gilmore Girls), Mandy Moore, Chrissy Metz, Sterling K. Brown en Justin Hartley spelen de hoofdrollen in deze comedydramaserie die gaat over een stel mensen dat heel veel met elkaar gemeen heeft. Dat hebben ze alleen niet meteen in de gaten. 

Kate, Kevin en Randall

Kate (36) vecht al van kinds af aan tegen de kilo’s en probeert zich goed te voelen in een wereld waarin maat 36 de norm lijkt te zijn. Kevin (36) begint genoeg te krijgen van zijn vrijgezelle levensstijl en inhoudsloze baan en staat elke ochtend op met de vraag: Is dit alles? Randall (ook 36) groeide op zonder zijn biologische vader en wil wie hij is.

Seizoen 2

Zeker is dat de NBC-serie This is usgoed is voor een lach en een traan en perfect voor een middagje banken. Het eerste seizoen is achttien afleveringen lang en in de Verenigde Staten wordt al gewerkt aan het tweede seizoen. Voorlopig valt er nog genoeg te zien.n

Crazy, stupid, love

This is us is van de hand van Dan Fogelman die ook verantwoordelijk is voor de film Crazy, stupid, love (de geslaagde romantische comedy met Steve Carell en Ryan Gosling) uit 2011.
Fox zendt op dinsdag 4 april om 22:00 uur de eerste aflevering uit, daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering.

Meer over