Elise Schaap: "Mijn vriend wil dat ik Ruxandra voor hem nadoe"

22 april 2015 13:19 | tv-serie | Door Televizier

© Roy Beusker

Elise Schaap oogst veel lof voor haar rol als de Roemeense Ruxandra in Familie Kruys. Ook haar vriend is gecharmeerd van het wulpse personage.

Elise Schaap spat in Familie Kruys van het scherm als Ruxandra, de Roemeense vriendin van Thomas Kruys (Hans Dagelet). Ruxandra helpt Thomas bij het schrijven van zijn 50 Tinten Grijs-achtige boek en blijkt allerlei prikkelende fantasieën te hebben. "Mijn vriend zegt: doe af en toe ook eens Ruxandra," verklapt Elise aan RTL Boulevard.

Wouter de Jong

"Maar dat zit er niet in," aldus de actrice. "Ik ben nu zes en een halve maand zwanger en ik vind het lekker om fulltime te broeden. Hij mag mijn voeten masseren." Elises vriend is Wouter de Jong, vooral bekend als Milan uit GTST. De twee verwachten in juli hun eerste kindje en dat wordt een meisje.

Roemeens

Behalve van Wouter krijgt Elise ook complimenten van de Roemenen. "Wat ik een groot compliment vond, is dat ik van een aantal Roemeense mensen heb gehoord dat ze het echt leuk vonden. Ik ben toch maar een kaaskop die een gooi doet naar een Roemeense personage, dus dat vind ik heel leuk om te horen."

Lees ook:
"Ruxandra mag geen typetje worden" 

Meer over