Er komt een 3de seizoen van Celblok H

In seizoen 2 ontsnapte Isa Hoes uit de gevangenis, maar dat is maar van korte duur. Er is namelijk een 3de seizoen van de serie op komst.

De SBS-serie Celblok H wordt wegens succes verlengd. De serie krijgt een derde seizoen waarin Isa Hoes terugkeert in de rol van Suus Kramer. Ook Eva van de Wijdeven is in het nieuwe seizoen weer te zien als Freddy Hendriks. De gevangenis PI de Banckert wordt ook in het derde deel van Celblok H geleid door directrice Agnes Brinkhorst, gespeeld door Barbara Pouwels.

Ontsnapping

In de aflevering van vorige week was te zien hoe Suus uit de gevangenis kon ontsnappen. Vanavond is te zien met welk doel ze PI de Banckert verlaten heeft. De plannen van Suus hebben niet alleen vergaande consequenties voor haarzelf maar ook voor Lies die juist op vrije voeten is gekomen. Ook gevangenisbewaarder Altan komt dankzij Suus in de problemen. Ondertussen is directrice Agnes Brinkhorst in alle staten door de ontsnapping van Suus maar wordt er ook een duister geheim blootgelegd door gevangenisbewaarder Beer.

Meer over:

Reageren