Eric Bouwman duikt op in Nieuwe Tijden

Nieuwe tijden beleeft binnenkort haar eerste, echte crossover met GTST als Pelle Schuiten (Eric Bouwman) opduikt in Utrecht om verhaal te halen bij zijn vriendje Lucas.

Spelers van de speciale GTST Meerdijk app konden vrijdag al een speciale sneak preview vrijspelen van de hereniging tussen de twee geliefden. 

"Vermoord"

Lucas heeft heel wat uit te leggen, hij beweert immers al weken Pelle per ongeluk vermoord te hebben uit zelfverdediging tijdens een ruzie. Daarom vertrok hij halsoverkop uit Hawaii om onder te duiken in een Utrechts studentenhuis. Daar gaf hij zich uit als de heteroseksuele Lucas Rindertsma die inmiddels verloofd is met het goedgelovige barmeisje Tiffy Koster. Eerder werd al duidelijk dat Lucas gestalkt werd door iemand met Pelle's nummer, nu blijkt dat de berichten van diens dood schromelijk overdreven waren. 

Impact

Met een nieuw, kortgeschoren koppie neemt Bouwman de rol van Pelle weer op zich. Of het gaat om een kleine cameo of dat hij een vaste waarde wordt in de jonge soap, is nog de vraag. Wel is duidelijk dat zijn komst heel wat impact heeft op de betrokkenen.

Afbeelding

Meer over:

Reageren