Eva Longoria te zien in tv-serie Empire

31 Januari 2017 13:25 | tv-serie | Door Televizier

Eva Longoria heeft een gastrol in de hitserie Empire. De Desperate Housewives-actrice is dit voorjaar te zien als Charlotte Frost op Fox.

De 41-jarige actrice speelt een charmante ambtenaar waarachter duisternis en corruptie schuilgaan. De uitbreiding van het bedrijf Empire naar Las Vegas, de grote droom van Lucious Lyon (Terrence Howard), ligt in haar handen.

Empire

Superster Lucious Lyon is hoofd van het enorme hiphopbedrijf Empire. De firma is klaar voor de beursgang, maar dan wordt bij Lucious de ziekte ALS ontdekt. Hij besluit om één van zijn drie zonen te benoemen als opvolger. 

Hollywoodfiguren

De serie staat bekend om de vele gastrollen van Hollywoodfiguren. Eerder speelden Alicia Keys, rapper French Montana en Mariah Carey een rol. De makers van Empire kondigden al aan dat voor het derde seizoen Rumer Willis (de dochter van Bruce Willis en Demi Moore) en actrice Nia Long een rol hebben. Longoria is daar nu aan toegevoegd.

Lee Daniels

Rappers Pitbull en Snoop Dogg kwamen in de serie voorbij als zichzelf. Ook de bedenker van Empire, Lee Daniels, speelde een kleine rol. 

Meer over