Explosief einde van Divorce 3

23 maart 2015 11:38 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten

De makers van Divorce hadden een spectaculair einde in petto voor alle fans. Vooral de verhaallijn met secretaresse Els was opzienbarend.

De afgelopen aflevering bleek er bij Davids secretaresse al een steekje los te zitten. Els kon niet verkroppen dat ze door David (Dirk Zeelenberg) werd gedumpt na een paar hete avontuurtjes en stalkte hem. Op het einde van de aflevering trof David haar met doorgesneden polsen in bad aan. Dat is geen gebruikelijke verhaallijn voor een comedyserie als Divorce, maar de fans konden het waarderen.

En dit is Els

Joyce

Ook de andere mannen hadden het niet gemakkelijk in de slotafelvering. Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) kreeg te horen dat Sophie niet voor zijn broer Pieter gaat, maar ook niet voor hem. En Joyce, de ex van Joris (Waldemar Torenstra) vertrekt met haar nieuwe liefde Jorgos en de tweeling naar het Griekse eiland Santorini om daar een bed & breakfast te beginnen. Hopelijk betekent dat niet dat de hysterische Joyce (Katja Herbers) zal ontbreken in het volgende seizoen. Daarvan beginnen de opnamen volgende maand alweer.

Meer over