Familie Kruys krijgt tweede seizoen

11 juli 2015 09:39 | tv-serie | Door Televizier

© RTL

De avonturen van Bette, Johan, Kirk, Thomas en Ruxandra gaan verder: RTL 4 bestelt een tweede reeks van de Linda de Mol-serie Familie Kruys. 

Familie Kruys krijgt een tweede seizoen, meldt RTL Boulevard. De door Linda de Mol bedachte serie was dit voorjaar een kijkcijferhit op de zondagavond van RTL 4, al nam het publiek wel iets af gedurende de reeks. 2,5 miljoen mensen zagen de eerste aflevering, bij de seizoensfinale waren daar nog 1,6 miljoen van over.

Familie Kruys

Familie Kruys draait om Bette (Linda de Mol), styliste van de sterren. Ze is 46 en doodsbang dat ze de liefdesboot voorgoed heeft gemist. Bette heeft geen man of kinderen, maar vormt een hechte familie met haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen), die een moeilijke relatie heeft met zijn man Morten (Frederik Brom), en vader Thomas (Hans Dagelet).

Ruxandra

Thomas heeft de Roemeense internetbruid Ruxandra (Elise Schaap) op de kop getikt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, is Ruxandra ook nog 20 jaar jonger en 20 kilo lichter dan Bette, die constant met haar gewicht worstelt. Aannemer Johan (Marcel Musters) zorgt voor afleiding: Bette wordt straalverliefd op hem, ook al is hij niet bepaald een droomman.

Gastrollen

In het eerste seizoen van Familie Kruys zaten veel BN'ers die zichzelf speelden en werden gestyled door Bette. Zo kwamen onder andere Art Rooijakkers, Daphne Deckers, Robert ten Brink en Wendy van Dijk voorbij. We zijn benieuwd wie zich in het tweede seizoen onder handen laten nemen!

Wanneer Familie Kruys weer op tv komt, is nog niet bekend.

Lees ook:
Elise Schaap: "Ruxandra mag geen typetje worden"

Meer over