Famke Janssen scoort rol in How To Get Away With Murder

4 Augustus 2015 14:26 | tv-serie | Door Televizier

© Independent Films

De Nederlandse actrice Famke Janssen heeft een rol te pakken in het tweede seizoen van de advocatenserie How To Get Away With Murder.

Famke Janssen is te zien in seizoen 2 van How To Get Away With Murder, bevestigt tv-zender ABC. Volgens de Amerikaanse website TVLine.com kruipt de Nederlandse actrice in de huid van een advocate 'die haar baan heel serieus neemt'.

Famke Janssen

In Nederland én internationaal brak Famke door met de James Bond-film GoldenEye. Daarna speelde ze onder andere in de filmreeksen X-Men en Taken (zie foto), net als in de tv-serie Nip/Tuck.

Annalise Keating

How To Get Away With Murder gaat over strafrecht-professor Annalise Keating (Viola Davis), die haar beste studenten laat meewerken op haar advocatenkantoor en samen met hen betrokken raakt bij een moordcomplot. Het tweede seizoen is vanaf eind september te zien in Amerika.

NET 5

In Nederland was de eerste reeks van How To Get Away With Murder te zien bij NET 5. De kijkcijfers waren niet heel denderend, dus of ook seizoen 2 bij ons op de buis komt, is nog niet zeker.

Lees ook:
Bedroevende kijkcijfers voor How To Get Away With Murder

Meer over